Despre Noi

Pentru noi calitatea conteaza iar asta se observa in fiecare proiect finalizat !

ART MONTAJ va ofera servicii profesionale de montaj pavele, montaj dale, montaj borduri, montaj rigole.

Suntem o echipa, care cu multa pasiune, dedicare si profesionalism, materializam ideile si dorintele dumneavoastra, iar respectul fata de client precum si fata de munca prestata zi de zi, se observa in calitatea proiectelor finalizate.

Pentru noi nu conteaza dimensiunea unui proiect indiferent de amploare sa, ci conteaza satisfactia de a-l fi realizat si cel mai important satisfactia clientilor nostri.

Daca doriti sa va ajutam in gasirea celei mai bune solutii pentru spatiul dumneavoastra exterior nu ezitati sa ne contactati.

Pentru ART MONTAJ cele mai importante valori sunt seriozitatea profesionalismul si serviciile de calitate la cel mai bun raport calitate / pret.

PAVELE

Fie ca sunt clasice sau moderne, cu canturi regulate sau neregulate, cu aspect de piatra naturala, rotunde ori trapezoidale, pavelele se combina intr-un mod extrem de armonios, au o cromatica vie si sunt ideale pentru amenajarea oricarei suprafete dorite.

BORDURI

Bordurile ofera sustinere suprafetelor pavate si sunt ideale pentru delimitarea zonelor carosabile, pietonale, a aleilor sau a spatiilor verzi. Acestea au diferite forme si dimensiuni si fie ca sunt tesite, drepte sau cilindrice pot pune in valoare spatiul dumneavoastra amenajat.

Rigole

In functie de amplasamentul dumneavoastra se pot folosi rigole pentru colectarea si evacuarea apelor pluviale. Acestea se aleg in functie de cantitatea de apa care trebuie colectatata si de traficul zonei respective.

ART MONTAJ este o firma care se ocupa cu montajul pavelelor si care isi impune ca obiectiv principal crearea de spatii exterioare deosebite. Imbinand clasicul,
modernul si functionalul intr-un stil unic, ne dorim sa oferim tuturor spatiilor amenajate stil si personalitate.

Design Web realizat de www.sitewebcraiova.ro